ATV Släp

Nugent ATV-släp håller den höga kvalitet som du förväntar dig av Nugent. Den är särskilt lämpad för terrängfordon (ATV) / fyrhjulingar och har designats för att tillgodose en rad olika jordbrukskrav. De är perfekta för bogsering bakom fyrhjulingar där extra last kapacitet är en nödvändighet.

Flakmått/Totalvikt/Lastvikt

1700 x 1010 mm/ 360 kg/ 153 kg

Kategorier: ,

Beskrivning

Nugent ATV släp är en smidig och liten släpvagn av hög kvalitet speciellt designad för terrängfordon (ATV) och är ett perfekt släp till fyrhjuling när du behöver lite extra last. Släpet är utformat för att tillgodose en rad olika jordbrukskrav och med olika tillval kan det anpassas efter dina behov.
Släpkärran har en robust konstruktion men är trots det lätt och enkel att manövrera för hand vilket gör den perfekt för arbete på gården. Det är också utrustat med Nugents Dual Drive™-fjädring som förbättrar dragupplevelsen och gör kärran enkel att köra. Dessutom gör den kompakta storleken släpvagnen enkel att parkera eller placera där du vill ha den.
Nugent ATV är ett obromsat släp som finns i två storlekar där båda har en otrolig styrka i förhållande till sin vikt. Släpvagnen har en maximal bruttovikt på 360 kg och gör den till ett pålitligt val som vagn till din fyrhjuling eller andra terrängfordon.