Beavertail

Nugent Beavertail trailers är designade för att transportera fordon. De bibehåller all styrka och hållbarhet hos Flatbed-serien. Beavertail-trailern levereras helgalvaniserad som standard.
Nugents patenterade Dual Drive™-fjädring är standard i hela sortimentet, vilket förbättrar dragupplevelsen och tar trailerfjädringen till nya nivåer.

Flakmått/Totalvikt/Lastvikt

4876 x 2000 mm/ 3500 kg/ 2665 kg
4876 x 2256 mm/ 3500 kg/ 2645 kg
5486 x 2256 mm/ 3500 kg/ 2480 kg

Tillval

Nedfällbara Sidor (168kg)
Aluminiumgolv
Stegstativ
Full rampdörr
Gångjärnsförsedda nätsidor
Manuell eller elektrisk vinsch
Verktygslåda
Hjulkloss

Kategorier: ,

Beskrivning

Nugent maskintrailer är ett öppet fordonssläp designat för att transportera olika typer av fordon. Släpvagnen är en del av Nugents Beavertrail trailers och Flatbed-serien med en stark konstruktion med många smarta detaljer för lastning och säkring av lasten.
Maskinsläpet levereras helgalvaniserat som standard för att undvika rost och korrosion och har därför en lång hållbarhet. Släpet är dessutom designad med Nugents patenterade Dual Drive™-fjädring vilket förbättrar dragupplevelsen och tar trailerfjädringen på din släpvagn till nya nivåer. Med tillval som fällbara sidor, manuell eller elektrisk vinsch och full rampdörr som underlättar lastning och fastspänning är denna släpkärra det självklara valet för transport av fordon.